Rezervácie na 033/640 31 77, rezervacie@mlyn108.sk

Mlyn 108 Restaurant

„Návšteva, rovná sa zážitok a iba vy rozhodnete o tom či mu podľahnete alebo mu odoláte"

Otto Chrapčiak


Vývar z farmárskych kurčiat s domácimi slížmi a zeleninovými perličkami

Hubový krém s pečeným zemiakom, sušenou šunkou a vajíčkom

Pošírované vajíčko s hubovým beurre blanc, teľacím brzlíkom, parmezánovou penou a čerstvou hľuzovkou

Grilovaná kačacia pečeň s hľuzovkovou čokoládou, hruškou dusenou v sladkom rizlingu a tvarohovým ňokom


*******************

Čerstvé domáce slíže s krémovými čerstvými hubami

*******************

Filet zo zubáča s topinamburovým pyré, duseným hadomorom na masle, kučeravým kelom a prachom z kelu

Kačacie prsia s omáčkou z pečených pomarančov, s červenou kapustou karamelizovanou na červenom víne a scískanicami
sv

Chrbát z jeleňa s hubami, slaninkou a perličkovou cibuľkou, s domácimi zemiakovými šúľancami, slaninovým čipsom a černicami
sv

Jahňacie s feniklom a cesnakom, pyré z maslovej tekvice a fazuľky dusené na masle s tymianom

Plátky hovädzej sviečkovice s krémovými hríbmi, karfiolom opekaným na orieškovom masle a domácim žemľovým knedlíkom

Hovädzí filet s teľacím jus, pučenými zemiakmi a sklenným zemiakovým čipsom
 
Hovädzí entrecôte s bylinkovým maslom, pečeným zemiakom a šalátom z cvikly a koreňovej zeleniny s majonézou

*******************
Zelené jabĺčka varené v zelenom čaji s jabĺčkovým džemom, krémovým tvarohom a mliečnym karamelom

Čokoládová bonboniéra - citrónový žĺtkový krém v čokoláde, biela čokoláda nainfúzovaná mätou, vaječný krém s mangom, marakujou a kari


Skratky: sv - Sous vide (mäso pripravené vo vákuu pri nízkej teplote - pasterizované)

lepok.png- bez lepku


Save to foursquare