Vývar z farmárskych kurčiat, zeleninové perličky a domáce ručne krájané slíže
Topinamburové velouté s orieškovou penou
*******************************
Mrkvový tatarák s mrkvovou vinaigrette, nakladaným žĺtkom z prepeličieho vajíčka, jabĺčkami, s horčičnými semiačkami, jablkovou horčicou a horčičným olejom
Krémový mousse zo zemiakov s hľuzovkovým maslom, foie gras, omáčka so škoricou a borievkami, pufovaná quinoa a hľuzovka
*******************************
Sumec s bylinkovou omáčkou, rybím karamelom a citrónovými zemiakmi
Farmárske kuracie prsia s mrkvou na tymiáne, mrkvovou omáčkou s rascovým olejom, mrkvovým pyré a pavé zo sladkých zemiakov so slaninou z mangalice
Kačacie prsia s polentou, cvikľovo cibuľovým pyré, cviklou v cvikľovej horčici a černicami
Teľacia hruď s cviklovými jačmennými krúpami s parmezánom, pena z údeného póru, glazovaný kel a čips z praženej cibule
Glazované hovädzie short ribs s džemomz bielej cibule na portskom víne, karamelizované huby s mirin a sójou a zemiaková pena
Chrbát z jeleňa s vínovou omáčkou, s čerstvými hubami, slaninkou, perličkovou cibuľkou, černicami a domácimi zemiakovými ňokmi
*******************************
Pena z bielej čokolády s vanilkovým crumble, mandarínkovým krémom, brownie z bielej čokolády a mandarínkovým gelom