Rezervácie na 033/640 31 77, rezervacie@mlyn108.sk

Mlyn 108 Restaurant

„Výborné snúbenie nevyzdvihuje víno či jedlo, ale pretvára obidve a povýši toto partnerstvo do perfektnej harmónie"

Otto Chrapčiak


Vývar z farmárskych kurčiat s domácimi slížmi a zeleninovými perličkami

Krém z čerstvého mladého hrášku so vsádzaným vajíčkom a pečenou sušenou šunkou a duseným hráškom
lepok.png

Tatarák zo sviečkovice s bylinkovou salsou, reďkovkami nakladanými vo vínnom octe, so želé z consommé a čerstvým chrenom

*******************

Semolinové ňoki s čerstvou kozou ricotou so sírovcom na smotane s cesnakom

*******************
Filet zo pstruha s s hráškovým ragú so slaninou, hráškovým pyré a ricotovými ňokmi

Farmárske kuracie prsia s ňokmi z čerstvého tvarohu, mrkvou a petržlenom pečenými na olivovom oleji, petržlenovou mrveničkou a mrkvovým pyré
sv
 
Teľacie na marhuľovej omáčke s pečenými čerstvými marhuľami na tymiane a muškátovou zemiakovou kašou
sv lepok.png

Glazované bravčové líčka v červenom víne s bravčovým jus, cibuľou marinovanou v octe s ryžového vína s muškátovou zemiakovou kašou
lepok.png

Jahňací hrebienok s raviolami z medvedieho cesnaku plnenými jahňacím mäsom, ovčím a kozím syrom a mätou
sv

Hovädzí filet s čerstvými fazuľovými luskami na smotane s kôprom a varenými mladými zemiakmi 
sv lepok.png

Hovädzí Entrecôte dry aged s čerstvou záhoráckou špargľou, smotanovým sírovcom a pečenými novými zemiakmi
lepok.png
*******************

Domáci jahodový kardinál s opekanými mandľami



Skratky: sv - Sous vide (mäso pripravené vo vákuu pri nízkej teplote - pasterizované)

lepok.png- bez lepku


Save to foursquare