Rezervácie na 033/640 31 77, rezervacie@mlyn108.sk

Mlyn 108 Restaurant

„Výborné snúbenie nevyzdvihuje víno či jedlo, ale pretvára obidve a povýši toto partnerstvo do perfektnej harmónie"

Otto Chrapčiak


Vývar z farmárskych kurčiat s domácimi slížmi a zeleninovými perličkami

Rybacia polievka s čerstvým pstruhom, zeleninou a cherry rajčinami
lepok.png

Mousse z kozieho syra so slaninovým džemom a karamelizovanou šalotkou

Tatarák zo sviečkovice s bylinkovou salsou, reďkovkami nakladanými vo vínnom octe, so želé z consommé a čerstvým chrenom

Grilovaná kačacia pečeň s hľuzovkovou čokoládou, domácou scískanicou a hruškou glazovanou na sladkom bielom víne s Vilmoškou

*******************

Semolinové ňoki s čerstvou kozou ricotou s dubákmi na smotane s cesnakom

*******************
Filet zo pstruha s omáčkou z maslovej tekvice, krúpami varenými v cviklovej šťave s Madeirou a pečenou cviklou

Bravčová krkovička s marinovanými slivkami, pyré z pečenej maslovej tekvice a amaretovou mrveničkou
sv

Teľacia pečeň s tymianovým jus, červenou cibuľou karamelizovanou na portskom víne,čerstvým listovým kelom na masle a muškátovou yemiakovou kašou
sv lepok.png

Kačacie prsia na levanduli s citrusovou omáčkou, broskyňami, feniklovým pyré a ricotovými ňokmi
sv

Glazované teľacie líčka na červenom víne s omáčkou z čerstvej hľuzovky, glazovaným mladým petržlenom a muškátovou zemiakovou kašou
lepok.png

Hovädzí filet so slaninou, hubami, karamelizovanou šalotkou a muškátovou zemiakovou kašou 
sv lepok.png

Hovädzí Entrecôte dry aged s bylinkovým maslom a zemiakmi s reďkovkou, červenou cibuľou s octom
lepok.png
*******************

Domáci čučoriedkový kardinál s opekanými mandľami



Skratky: sv - Sous vide (mäso pripravené vo vákuu pri nízkej teplote - pasterizované)

lepok.png- bez lepku


Save to foursquare