Rezervácie na 033/640 31 77, rezervacie@mlyn108.sk

Mlyn 108 Restaurant

„Pre nás všetkých je privítanie hostí potešenie ale aj výsada, veľká česť a privilégium"

Otto Chrapčiak


Vývar z farmárskych kurčiat s domácimi slížmi a zeleninovými perličkami

Krém z pečenej maslovej tekvice s karamelizovanými tekvicovými semiačkami
lepok.png

Želé zo žltých rajčín s konfitovanými cherry rajčinami, čerstvým kozím syrom a tymianovým chipsom

Tatarák zo sviečkovice s bylinkovou salsou, reďkovkami nakladanými vo vínnom octe, so želé z consommé a čerstvým chrenom


*******************

Teľacie líčka na čiernom pive s glazovanou koreňovou zeleninou na masle a zemiakovým pyré

Kačacie prsia s vínovou omáčkou s čerstvými čučoriedkami, karamelizovanou cibuľkou na červenom víne a žemľovým knedlíkom so slaninkou
sv

Hovädzí filet so smotanovou omáčkou z čerstvých kuriatok a zemiakovým gratinom 
sv lepok.png

Hovädzí Entrecôte dry aged s maslom z čerstvých byliniek a citrónu, pečenými novými zemiakmi a uhorkovým jogurtom s kôprom
lepok.png
Teľacie na marhuľovej omáčke s pečenými čerstvými marhuľami na tymiáne s muškátovou zemiakovou kašou
sv lepok.png

Sviečková z jeleňa s hruškou pošírovanou v sledkom víne a vilmoške, so slaninovou pannacotou, s kuriatkovým ragú a ružičkovým kelom glazovaným na masle
sv lepok.png

*******************

Domáci kardinál s čerstvými čučoriedkami a opekanými mandľami


Torta s mentolovým mousse z bielej čokolády a mätovým želé


Skratky: sv - Sous vide (mäso pripravené vo vákuu pri nízkej teplote - pasterizované)

lepok.png- bez lepku


Save to foursquare