Rezervácie na 033/640 31 77, rezervacie@mlyn108.sk

Mlyn 108 Restaurant

„Návšteva, rovná sa zážitok a iba vy rozhodnete o tom či mu podľahnete alebo mu odoláte"

Otto Chrapčiak


Vývar z farmárskych kurčiat s domácimi slížmi a zeleninovými perličkami

Hubový krém s pečeným zemiakom, sušenou šunkou, vajíčkom a grilovanými hubami
lepok.png

Grilovaná kačacia pečeň s hľuzovkovou čokoládou, hruškou dusenou v sladkom rizlingu a tvarohovým ňokom


*******************

Čerstvé domáce slíže s krémovými čerstvými hubami

*******************

Filet zo pstruha so šafranovým fumetom, jačmennými krúpami varenými v cvilovej šťave s Madeirou a pečenou cviklou

Kačacie prsia s omáčkou z pečených pomarančov, s červenou kapustou karamelizovanou na červenom víne a scískanicami
sv

Chrbát z jeleňa s hubami, slaninkou a perličkovou cibuľkou, s domácimi zemiakovými šúľancami, slaninovým čipsom a černicami
sv
Plátky hovädzej sviečkovice s krémovými hríbmi, domácim žemľovým knedlíkom

Hovädzí filet s teľacím jus, pučenými zemiakmi a sklenným zemiakovým čipsom
 lepok.png
Hovädzí entrecôte s bylinkovým maslom, pečeným zemiakom a šalátom z cvikly a koreňovej zeleniny s majonézou
lepok.png
*******************

Domáci hruškový krémeš s opekanými mandľami


Skratky: sv - Sous vide (mäso pripravené vo vákuu pri nízkej teplote - pasterizované)

lepok.png- bez lepku


Save to foursquare