Vývar z farmárskych kurčiat, zeleninové perličky a domáce ručne krájané slíže
Polievka s filetom zo pstruha, s pečenými rajčinami, feniklom a kôprom
*******************************
Caesar šalát s ančovičkovou emulziou, so slaninkou, bylinkový pestom, cesnakovým mliekom, parmezánom a bylinkovým prachom
Mrkvový tatarák s mrkvovou vinaigrette, nakladaným žĺtkom z prepeličieho vajíčka, jabĺčkami, s horčičnými semiačkami, jablkovou horčicou a horčičným olejom
Tatarák z hovädzej sviečkovice s bylinkovou salsou verde, prepeličím vajíčkom a čerstvým chrenom
*******************************
Farmárske kuracie prsia s pučenými zemiakmi, s mrkvou na tymiáne, mrkvovou omáčkou s rascovým olejom a mrkvovým pyré
Filet zo pstruha s pyré čiernej šošovice, omáčkou z rakov a pečenou kapustou na orieškovom masle
Kačacie prsia s polentou, cvikľovo cibuľovým pyré, cviklou v cvikľovej horčici a černicami
Jahňacie na fenikli s pučenými zemiakmi, bylinkovou remuládou s citrónovou kôrou a čerstvým feniklom
Hovädzie short ribs na červenom víne s penou zo sladkého zemiaku a domácimi syrovými kroketkami
Hovädzí filet s teľacím jus, krémovými kuriatkami a pečeným karfiolom