Rezervácie na 033/640 31 77, rezervacie@mlyn108.sk

Mlyn 108 Restaurant

„Výborné snúbenie nevyzdvihuje víno či jedlo, ale pretvára obidve a povýši toto partnerstvo do perfektnej harmónie"

Otto Chrapčiak
Vývar z farmárskych kurčiat, zeleninové perličky a domáce ručne krájané slíže

Krém z čerstvého mladého hrášku so sous vide vajíčkom a syrovou penou

*******************************

Tatarák z hovädzej sviečkovice s citrónovým olejom, krémom z údeného špiku a kaviárom

Caesar šalát z rímskeho šalátu s ančovičkovou emulziou, slaninkou, sous vide vajíčkom a čipsom z parmezánu

Čerstvý kozí syr z farmy rodiny Miškovských s paradajkovo bazalkovým želé, bazalkovým pestom a cibuľkou nakladanou vo vínnom octe

*******************************

Filet z jesetera s citrusovým beurre blanc, zemiakovo feniklovým pyré, na masle glazovaným feniklom s anízom a citrónovou kôrou

Kuracie prsia s omáčkou z čerstvých kuriatok, glazovanou mladou mrkvou a pučenými zemiakmi s petržlenovou vňaťou
 
Jahňacie stehno s feniklom, špargľou, zemiakovým mousseline a bylinkovo cesnakovou remuládou

Kuracie stehienko so šalviou a rozmarínom, s krémom z údených zemiakov, kuracou omáčkou, pečeným zemiakom a hľuzovkovým kaviárom

Kačacie prsia s citrusovou omáčkou, pečenými marhuľami s tymianom, kompresovanými marhuľami vo vínnom octe a zemiakovými knedličkami s tvarohom

Teľacie líčka s paštrnákovou penou a glazovaným paštrnákom

Chrbát z mladého srnca s cviklovým jus, cviklovo cibuľové pyré, údenou cviklou, cviklovým relišom, zemiakovými knedličkami a cviklovým čipsom

*******************************

Tvarohové knedličky s makom alebo strúhankou, s čerstvými dusenými jahodami a tvarohom s čerstvou vanilkou

Domáci jahodový kardinál s pečenými mandľami

Save to foursquare