Rezervácie na 033/640 31 77, rezervacie@mlyn108.sk

Mlyn 108 Restaurant

„Výborné snúbenie nevyzdvihuje víno či jedlo, ale pretvára obidve a povýši toto partnerstvo do perfektnej harmónie"

Otto Chrapčiak


Vývar z farmárskych kurčiat s domácimi slížmi a zeleninovými perličkami

Krém z jeruzalemských artičokov s orieškovou mliečnou penou a čipsom z lieskových orieškov
lepok.png

Filet z údeného pstruha s bylinkovou majonézou, jablkovou vinaigrette, zelerovým olejom a prepeličím vajíčkom

Grilovaná kačacia pečeň foie gras s hruškou pošírovanou v sladkom rizlingu s tvarohovými ňokmi

*******************

Jačmenné krúpy varené v cviklovej šťave s portským vínom, s pečenou cviklou s olivovým olejom, nakladanou cviklou a čerstvým feniklom 

*******************
Filet zo pstruha s dusenými topinamburami na rozmaríne, topinamburovým pyré a ružičkovým kelom
lepok.png

Kačacie prsia s petržlenom pečeným v domácom bazovom sirupe, cviklou pečenou vo vínnom octe, tekvicovým pyré, dusenými jabĺčkami a cviklovým jus
sv lepok.png

Glazované bravčové líčka v červenom víne s bravčovým jus, glazovanou koreňovou zeleninou, cibuľou marinovanou v octe z ryžového vína a muškátovou zemiakovou kašou
sv lepok.png

Bravčová krkovička na čiernom pive s karamelizovaným cviklovo cibuľovým pyré, cviklovo cibuľovým relišom, údenou cviklou a zemiakovým mousseline
sv

Hovädzí rumpsteak s pečeným romanescom, majonézou z údenej cibule a lieskovcovou mrvenicou
 lepok.png

*******************

Tvarohové guľky s chrumkavým makom, bielou čokoládou, marinovanými jabĺčkami v škorici, vanilkovo tvarohovým krémom s rumom a nakladanými hrozienkami



Skratky: sv - Sous vide (mäso pripravené vo vákuu pri nízkej teplote - pasterizované)

lepok.png- bez lepku


Save to foursquare