Rezervácie na 033/640 31 77, rezervacie@mlyn108.sk

Mlyn 108 Restaurant

„Chceme aby všetci hostia od nás odchádzali s úsmevom na tvári a s pocitom práve prežitého kulinárskeho zážitku. Vtedy je naša misia splnená. A to je úlohou nás všetkých, celého teamu. Chceme aby sa hostia usmievali už od prvého momentu ako prekročia náš prah a cítili sa ako doma"

Otto Chrapčiak
Vývar z farmárskych kurčiat so zeleninou, domácimi ručne krájanými slížmi a kuracie prsia

Karfiolový krém so zrejúcim syrom

*******************************

Tatarák z hovädzej sviečkovice s citrónovým olejom, krémom z údeného špiku a kaviárom


Grilovaná kačacia pečeň foie gras s tymianovým jus a fazuľkami

*******************************

Domáce dlhé slíže alebo tvarohové knedličky s čerstvými hubami z Karpatských lesov

Domáce tvarohové knedličky so slivkami na mede a chrumkavým makom

*******************************

Filet z jesetera so šafranovým fumetom, jačmnenými krúpami varenými v cviklovej šťave s portským vínom a Madeirou

Kuracie stehienko so šalviou a rozmarínom, s krémom z údených zemiakov, kuracou omáčkou, pečeným zemiakom, hľuzovkovým kaviárom a lievikom trubkovitým

Farmárske grilované kuracie prsia s omáčkou z karotky a mascarpone, pečenou mladou mrkvou, duseným pórom a zemiakovým mousseline s muškátovým orieškom

Plátky bravčovej panenky s čerstvými hríbmi zrnitohlúbikovými, pečeným karfiolom na orieškovom masle a domácim žemľovým knedlíkom

Kačacie prsia s vínovou omáčkou, hruškami kompresovanými v sladkom víne a hruškovom brandy, glazovaným hadomorom a zemiakovými knedličkami s tvarohom

Hovädzí filet s glazovaným petržlenom, petržlenovým crumble a pučenými zemiakmi

Hovädzí rib-eye s citrónovo bylinkovým maslom, uhorkovým jogurtom s čerstvým kôprom a pečenými zemiakmi

*******************************

Domáci hruškový krémeš s pečenými mandľami


Save to foursquare