Rezervácie na 033/640 31 77, rezervacie@mlyn108.sk

Mlyn 108 Restaurant

„Našim cieľom je ponúknuť atmosféru, obsluhu a kuchyňu, ktorá reprezentuje kto sme a kde sa nachádzame" Otto Chrapčiak


Vývar z farmárskych kurčiat s domácimi slížmi a zeleninovými perličkami

Krém z jeruzalemských artičokov s orieškovou mliečnou penou a čipsom z lieskových orieškov
lepok.png

Nakladaný kaleráb s hruškou, syrom a lieskovcami
lepok.png

Filet z údeného pstruha s bylinkovou majonézou, jablkovou vinaigrette, zelerovým olejom a prepeličím vajíčkom

*******************

Jačmenné krúpy varené v cviklovej šťave s portským vínom, s pečenou cviklou s olivovým olejom, nakladanou cviklou a čerstvým feniklom 


Domáce ravioli plnené zrejúcim kravským syrom s gaštanovým pyré, čerstvou hľuzovkou a penou parfovanou gaštanmi a koňakom

*******************
Holub s bielou kapustou na sladkom rizlingu a opekanými domácimi zemiakovými šúľancami
sv

Kačacie prsia s petržlenom pečeným v domácom bazovom sirupe, cviklou pečenou vo vínnom octe, tekvicovým pyré, dusenými jabĺčkami a cviklovým jus
sv lepok.png

Glazované bravčové líčka v červenom víne s bravčovým jus, cibuľou marinovanou v octe z ryžového vína a muškátovou zemiakovou kašou
sv lepok.png

Bravčová krkovička na čiernom pive s karamelizovaným cviklovo cibuľovým pyré, cviklovo cibuľovým relišom, údenou cviklou a zemiakovým mousseline
sv

Hovädzí rumpsteak s pečeným kelom, majonézou z údenej cvikle, kelovým čipsom a lieskovcovou mrvenicou
 lepok.png

*******************

Tvarohové guľky s chrumkavým makom, bielou čokoládou, marinovanými jabĺčkami v škorici, vanilkovo tvarohovým krémom s rumom a nakladanými hrozienkami



Skratky: sv - Sous vide (mäso pripravené vo vákuu pri nízkej teplote - pasterizované)

lepok.png- bez lepku


Save to foursquare