Vývar z farmárskych kurčiat, zeleninové perličky a domáce ručne krájané slíže
Hruškovo paštrnákový krém s pečenými mandľami, vanilkovým olejom a baby hruškou macerovanou vo víne
*******************************
Mrkvový tatarák s mrkvovou vinaigrette, limetkovou a pomarnačovou šťavou, jalapeňos, jablkovou horčicou, nakladanými horčičnými semiačkami, jablkami vo vínnom octe, čerstvým chremom a maslovými čipsami s tymianom
Tatarák z hovädzej sviečkovice s údenou cibuľkovou majonézou a cvikľou
*******************************
Filet z jesetera so zemiakovou penou s hľuzovkovým maslom, hubovým beurre blanc a hľuzovkou
Kačacie prsia s tvarohovými knedličkami, cvikľovo cibuľovým pyré, cviklou v cvikľovej horčici a slivkami
Hovädzí filet so slaninovou omáčkoou, bielymi fazuľami a salsa verde
Chrbát z jeleňa na borievkovej soli, s omáčkou poivrade s čučoriedkami, s glazovanou hruškom na sladkom víne, slaninovou panna cotou, trubkovcom a domácimi zemiakovo tvarohovými knedličkami
*******************************
Pena z bielej čokolády s mandarinkovým gélom, mandarinkovým krémom, vanilkovou mrveničkou, pusinkami a brownie z bielej čokolády