Šéfkuchári bez šéfa
Byť šéfkuchárom je ťažká práca. Musíte mať talent, fantáziu, fyzickú zdatnosť, výdrž, schopnosť neustále sa učiť, vedieť riadiť ľudí. A musí vás to baviť. Všetko. Niektorým šéfkuchárom to nestačí a sú ešte aj svojimi vlastnými šéfmi. Prečítajte si celý článok v
pdf.
Kuchárom roka 2014 je Igor Čehy.
Rebríček najlepších slovenských šéfkuchárov Gurmán Best 20 Chefs sa zostavuje podľa nominácií odborných hodnotiteľov Gurmána na Slovensku a šéfkuchárov z najlepších reštaurácií Slovenska. Prečítajte si celý článok
Chcete si pochutiť na niečom výnimočnom či špeciálnom? Tak
zájdite do štýlovej reštaurácie v Modre, kde kuchyni vládne Igor Čehy
(46)! Je totiž čerstvým víťazom ceny Gurmán Award 2014, o čom rozhodli
šéfkuchári z celého Slovenska. Prečítajte si celý článok.
Nové rebríčky TREND Top reštaurácií a hotelov na rok 2014, ktoré každoročne organizuje týždenník TREND.
Výsledky boli slávnostne vyhlásené počas TREND konferencie Horeca manažment, ktorá sa konala 19. - 20. marca v Dudinciach. V tomto ročníku sa od mája 2013 do februára 2014 hodnotilo 240 reštaurácií, penziónov a hotelov. Prečítajte si celý článok.
Kvalitné domáce suroviny pripravené s láskou
"Naším najväčším potešením je keď pri príprave jedla môžeme použiť
suroviny, ktoré rastú a kvitnú vedľa nás a zmeniť ich na jedinečný
gastronomický zážitok"
Prečítajte si celý článok (PDF)
Otvorené dvere do kuchyne, doslova aj obrazne je hlavná filozofia podniku, ktorý v marci otvorili Igor Čehy a Otto Chrapčiak neďaleko Bratislavy, vo vinohradníckej Modre.
Prečítajte si
celý článok (PDF)
Keď si známy šéfkuchár na Slovensku otvorí vlastný podnik, je to na tunajšej gastronomickej scéne vždy udalosť – a prísľub kulinárskych zážitkov. Aj preto reštaurácia Mlyn 108, ktorú nedávno v Modre otvorili jeden z najlepších šéfkuchárov Slovenka Igor Čehy (niekoľko krát zaradený medzi Top 10 kuchárov Slovenska podľa Trend Top reštaurácie a hotely Kuchár roka 2007 podľa Gurmán na Slovensku) spolu s gastronómom Otom Chrapčiakom pútala našu pozornosť už po oznámení zámeru spoločný podnik otvoriť. Koncom februára sa vízia stala skutočnosťou.
Kde varí Igor Čehy, tam gurmán krochká blahom! No a teraz, keď Igor na
"staré štyridsaťročné" kolená varí vo vlastnej reštaurácii, je nad slnko
jasnejšie, že varí odušu ...
Prečítajte si
celý článok (PDF)
Rukopis známeho šéfkuchára Igora Čehyho môžu od 27. 2. 2013 hostia objavovať v novootvorenej reštaurácii Mlyn 108 v Modre.
Prečítajte si celý článok na gastroweb.sk